Trysil - Fageråsen

Trysil Mountain Resort

Fult utleid ut vintersesongen 2019/2020

Leiligheten har følgende innhold:

Leilighet på 68 kvm. 3 soverom, 2 bad i tilknytning til hotellet (Radisson Blu Trysil Mountain Resort & Residences)

Leiligheten består av en hoveddel med en flott flislagt gang med garderobe til å henge fra seg ytterklær. Vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt bad med gulvvarme. Romslig stue med sittegruppe sofa (sovesofa) og utgang til balkong/markterrasse. Kjøkkenet er praktisk innredet med åpen løsning mot stuen med plass til spisebord. Hoveddelen inneholder 2 arealeffektive soverom, hoved soverom med dobbeltseng, 1 soverom med køyeseng. Fra stue er inngang til connecting room som inneholder et flislagt bad med gulvvarme. Soverom/stue med dobbeltseng samt sittegruppe. Egen utgang fra connecting room til hovedgang.

Leilighetene vil ha tilgang til skiboder på lik linje med gjester på hotellet. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Beliggenhet

Trysil Mountain Resort ligger i "hjertet" av Fageråsen i naturskjønne fjellomgivelser. Området er kjent for å være snøsikkert om vinteren med et mangfold av aktivitetsmuligheter. Leilighetene har en flott beliggenhet med ski-inn og ski-ut til Norges største alpinanlegg med 30 heiser, 68 nedfarter og stor snowboardpark.

Leilighetene ligger i tilknytning til hotellet som sørger for mange unike fasiliteter som;

-       Restaurant som kan tilby et nydelig måltid etter en flott dag i alpinanlegget med familie og venner.

-       Svømmeanlegg som er tilrettelagt for store og små. Man kan også slappe av i Kulpen SPA. For de som liker å holde formen er det et treningsområde som man kan benytte seg av.

-       Fra leilighetene er det kort avstand til Fageråsen Høyfjellsenter som har matforretning, spisesteder, skiutleie og skiskole m.m. Det er også skiutleie på hotellet.

-       Avstand til Trysil sentrum er ca. 9 km. Bussene fra Oslo stopper rett ved eiendommen ved behov.

-       Fageråsen er et klart valg for de som søker et meget snøsikkert område på vinteren og som ønsker et sted som kan tilby et fantastisk vintersport tilbud til hele familien.

-       Det er over 100 km langrennsløyper rett utenfor døren for store og små. Også utenom skisesongen byr Trysil på gode sykkelmuligheter på sti og på Trysil Bike Arena samt varierte opplevelser innenfor tur, jakt og fiske. Golfbane på sørsiden av fjellet samt den nye og spennende klatreparken "Høy & Lavt". Velkommen til Trysil Mountain Resort i Fageråsen!

Adkomst

Se vedlagt kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

Standard

Leiligheten har følgende standard:

Lekker og tiltalende leilighet i Fageråsen, Trysil. Leiligheten har moderne fargevalg og delikat design. Meget praktisk og arealeffektiv planløsning.

Kjøkken:
Stilfull HTH-kjøkkeninnredning med slette fronter og laminerte benkeplater. Fliser i benkeryggen. Over- og underskap samt skuffer med god plass til oppbevaring av servise og annet kjøkkenutstyr. Oppvaskkum med ett- greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, koketopp, komfyr og mikrobølgeovn. Frittstående kjøl- /fryseskap.

Bad:
Stilfulle og moderne flislagte bad med hel servantplate, vegghengt toalett og dusjnisje. Mosaikk dusjhjørne med glassvegger. Downlights i taket. Elektrisk gulvvarme.

Kort fortalt:

- Arealeffektiv leilighet med god standard.
- Internett og TV.
- Balkong
- Nydelig og attraktiv beliggenhet.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys og trivelig stue.
- Ski-inn/ski-ut.

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass utenfor bygget, på nabo eiendommen.

Utleie

For ski sesongen 2018/2019 er det nå åpnet for booking av leiligheten. Enkelte uker er fullbooket, se kalender for ledige uker/helger. Leies primært ut til barnefamilier/familier. Aldersgrense ved utleie 25 år.

Trysil 01
Trysil 02
Trysil 03
Trysil 04
Trysil 05
Trysil 06
Trysil 07
Trysil 08
Trysil 09
Trysil 10
Trysil 11
Trysil 12
Trysil 13